Milyen stílusú gyűrűt válassz?

Szeretnéd meglepni magadat egy értékes és szép gyűrűvel? Vagy éppenséggel a barátnődnek, édesanyádnak vagy a testvérednek szeretnél vásárolni egy gyűrűt, de nem tudod, hogy milyen típusú ékszer illik hozzá a leginkább?

Akkor most olvass tovább, mert eláruljuk, hogy milyen személyiség mellé, milyen ékszer passzol a leginkább! Ékszer vásárlása előtt fontos feltenned néhány kérdést magadnak, hogy el tudd dönteni, milyen stílus irányába érdemes elindulnod. Elsőként tudnod kell azt, hogy a megajándékozott gyűjti-e az ékszereket, vagyis rengeteg darabot birtokol-e már, vagy éppenséggel csak egy-egy darab gyűrűje van, amelyből inkább alkalmanként csak egyet szokott viselni.

Ha gyűjtő a megajándékozni kívánt személy, úgy fontos, hogy olyan darabot válassz, ami különleges, nem tucat gyűrű, hiszen könnyen lehet, hogy van már a birtokában egy olyan ékszer, amit neki szánsz. A különleges feltűnőbb darabok is előnyösek lehetnek a gyűjtők számára, hiszen ők általában minden egyes nap más és más gyűrűt szeretnek viselni, hogy ezzel feltűnővé, és különlegessé válhassanak. Azok viszont, akik nem sok gyűrűvel rendelkeznek és egyszerre csupán egyetlen darabot hordanak szívesen, jobb, ha olyan ékszert választasz, ami nem túl feltűnő.

Ezek a személyek ugyanis, általában a visszafogottabb, kifinomultabb ékszereket kedvelik. Érdemes az ékszert úgy kiválasztani, hogy az passzoljon a viselője személyiségéhez. Tudnod kell tehát azt, hogy mit szeret a megajándékozni kívánt személy. Ha például szereti a virágokat, vagy a lepkéket, akkor érdemes egy olyan gyűrűt vásárolni neki, amely tartalmazza az olyan nagyon kedvelt motívumot is.

Egy apró kövekkel kirakott virág alakú gyűrű, vagy egy kis pillangót formázó darab például tökéletes lehet számukra. Érdemes tudni azt is, hogy a megajándékozni kívánt személy milyen színű ékszereket szeret leginkább. Hiába vásárolsz meg ugyanis egy ezüstszínű gyűrűt, ha a megajándékozott nem szereti az ezüst ékszereket. Figyeld tehát meg alaposan, hogy többnyire arany vagy ezüstszínű ékszereket visel-e az illető.

Ha az aranyat szereti, akkor vegyél neki aranyszínű kiegészítőt, ha az ezüstöt kedveli jobban, akkor ezüstszínűt válassz, így biztosan elnyeri majd a megajándékozott személy tetszését a választott ékszer. Abban az esetben, ha a megajándékozni kívánt személy rendkívül kreatív egyéniség, tehát szeret a saját kezével is készíteni ékszereket, apró csecsebecséket, vagy éppenséggel nagyon kedveli a kézzel készített ékszereket, úgy mindenképpen olyan gyűrűt válassz neki, amely nem tucat termék. Egy egyedi, személyes ékszer ugyanis, számukra nagyon nagy értéket képviselhet.

Az ötvös mesterek remekül el tudják készíteni az egyedi elképzeléseid szerint tervezett gyűrűket is, így biztos lehetsz benne, hogy olyan lesz az ékszer, amely a megajándékozott személy egyéniségéhez tökéletesen passzol. Érdemes a kiválasztott ékszer belsejét, vagy akár a külső részét gravíroztatni is. Egy személyes, szívhez szóló, megható üzenettel ugyanis, garantált sikert érhetsz el. Egy egyedi gravírozás segítségével, a gyűrű sokkal nagyobb értéket képvisel majd a megajándékozott személy számára.

Az ékszer tökéletes ajándék karácsonyra, születésnapra, névnapra, de akár csak úgy, a szeretetünk, szerelmünk kifejezése céljából is érdemes azt ajándékozni. Talán nincs is olyan nő, aki ne örülne egy szép, ízléses, személyes üzenettel ellátott ékszernek, így biztos lehetsz benne, hogy ezzel az ajándékkal boldogságot, örömet okozol majd a számodra fontos személynek.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!