Swarovski ékszer ezüstben

Nagyon sok nő nem igazán kedveli az arany ékszereket, vagy magát az arany színt. Ezek táborát erősítem jómagam is. Túlságosan hivalkodó, és nagyon közönséges, különösen, ha még minden féle csillogó-villogó kaviccsal van kirakva. Tény, hogy ez így picit túl van reagálva, de a lényegen nem változtat azokra nézve, akik hasonlóan vélekednek. Ezért is nagy öröm minden hölgy számára, hogy a ma olyan nagyon divatos és abszolúte reneszánszát élő bizsuk már ezüstszínű foglalatokban is kaphatóak. Sőt, még sokkal nagyobb keletje is van és igazán elegáns külsőt ad az aktuális darabunknak.

Ezt látta meg éppen jó időben a Swaroski ékszerkészítő cég is, és előszeretettel használják az antiallergén anyagból készült ródiumot, amit ezüsttel vonnak be, vagy magát a tiszta nemes fémet. Sokkal letisztultabb, kissé ugyan hidegebb külsőt kölcsönőz az ékszernek, legyen az egy fülbevaló, egy gyűrű, vagy akár egy karkötő. Ha ránézünk egy nagyon finoman megmunkált, jól elkészített darabra, akár azt is gondolhatjuk, hogy talán nem is ezüst, hanem sokkal inkább fehér arany, vagy platina. Ezek bármelyike simán veri az arany bármelyik árnyalatát, mivel visszafogottabb és elegánsabb is. A Swarovski ékszerek kövecskéi nagyon erős fénnyel ragyognak az ezüst foglalatban, csillogásukat semmi nem tompítja, mi több az ezüstszín még inkább felerősíti és kihangsúlyozza. Ahogy minket, nőket is megerősít abban, hogy ha egy ezüstös Swarovski ékszert viselünk, sokkal erőteljesebben ragyogunk tőle.

Az ezüst szinte már olyan tiszta, mint akár a fehér, ettől lágyabb és finomabb lesz maga az ékszer, illetve a benne lévő kristály. Ráadásul igaz rá az a mondás, hogy a kevesebb sokszor több. Mert egy ezüst Swarovski ékszer éppen annyira hivalkodó és feltűnő, mint amennyire bármilyen alkalomra is felvehető. Teljes mértékben kiegészítik egymást, mind színharmóniában, mind bármi egyébben, amit meg szeretnénk mutatni a viselése által. Elérhetjük, hogy mindenkinek feltűnjön az általunk viselt ékszer szépsége, harmóniája, hogy bárki láthassa, jól döntöttünk, amikor az ezüstszínű ékszer mellett tettük le a voksunkat. Igazából az első Swarovski ékszerek is ezüstben készültek, mi több, még amikor betört a világpiacra és elismerté vált, akkor is többségében voltak az ezüst foglalatos darabok, és kiegészítők is.

Az arannyal ellentétben sokkal inkább viselhető ez a szín, mivel akár hétköznapokon is rajtunk lehet a kedvenc Swaroski ékszerünk, ami ezáltal nem válik olyan szinten központi témává, ami olykor már kínos is lehet. Szinte mindenki tudja már, hogy attól, hogy az ékszer Swarovski, még nem jelenti azt, hogy az ára megfizethetetlen, sőt! Egyáltalán nem drágák, és vannak szinte teljesen filléres darabok is a kínálatukban. Ráadásul a fiatalok körében sokkal inkább divatos akár „igazi” ékszerben, akár bizsuban az ezüst.

A divatos kiegészítők között is nagyon sok az ezüst, legyen szó táskáról, sálról, cipőről, nem véletlen tehát, hogy a Swarovski ékszerek közül szívesen választjuk az ezüstöt. Arról a valós tényről sem szabad megfeledkeznünk, hogy nagyon sok hölgynek valóban nem áll jól az arany szín, akár a szeme, vagy hajszíne miatt. Ez esetben is nagy könnyebbséget ad az, hogy megtalálhatják a kedvenc ékszereik közül az ezüstszínben készült darabot is.

A Swarovski ékszerek minden kétséget kizáróan nagyon gyönyörűek, ehhez nem fér kétség. De ha igazán őszinték akarunk lenni, és még talán nem is utáljuk az aranyat, vagy annak színét, akkor is érdemes belátnunk, hogy maga az ezüstszín, ékszer és az abból készült Swarovski tárgyak bármelyike sokkal szebb, elegánsabb és nem utolsó sorban bármikor viselhetőek. Semmilyen megkötés nincs, sem színben, sem öltözékben, sem megjelenésünk egyéb kiegészítőjével szemben.