gyógyulás címkéhez tartozó bejegyzések

Gyógyító ékszerek – ékszerek amelyek gyógyító hatással bírnak

Napjainkban, az ékszerek viselésének legfőbb oka az, hogy az öltözékünket ízlésesen és kifinomultan kiegészíthessük. A kiegészítők hatására ugyanis, sokkal előnyösebb lehet a megjelenésünk is. Vannak azonban olyan ékszerek is, amelyek sokkal fontosabb szerepet töltenek be annál, hogy egyszerű kiegészítőként viseljük őket.

bizsu ékszer

Ezek a különleges darabok a mágneses, akár bizsu ékszerek. Nem hallották még a mágneses ékszerekről? Akkor most mindenképpen olvass tovább, mert eláruljuk, hogy milyen csodatévő hatásai lehetnek a mágneses ékszereknek!

Az emberiség már évezredekkel ezelőtt felismerte azt, hogy a mágnesesség igen kedvező hatásokat bír gyakorolni az emberi szervezetre. Ennek megfelelően, ha a mágneses tér hiánya lép fel, azt az ember szervezete igencsak megsínyli, és akár komoly egészségügyi problémák kialakulását is okozhatja.

A mágnesek tehát nagyon fontos szerepet töltenek be az életünkben, és ennek az emberiség már nagyon-nagyon régóta tudatában is van. A mágnesterápia megalkotása tehát éppen arra irányult, hogy a komolyabb egészségügyi problémákat meg lehessen előzni, illetve a már kialakult panaszok enyhítése célját is szolgálja. A mágnesterápia gyógyító, regeneráló hatással van az emberi szervezetre, így azt javasoljuk, hogy próbáld ki Te magad is a mágneses ékszerek viselését.

Rövid időn belül megtapasztalhatod azt, hogy a mágneses ékszerek jótékonyan, kíméletesen befolyásolják az általános egészségi állapotodat. De miben is rejlik a mágneses ékszerek egészségjavító hatása? A válasz roppant egyszerű! A szervezet egészséges működéséhez nélkülözhetetlen oxigén szállításában a vérnek igen nagy szerepe van. A vért főként a hemoglobin alkotja, amelyről köztudott, hogy igen nagy vastartalommal bír.

A vérrel szállított oxigén a sejtek anyagcseréjét nagymértékben befolyásolni tudja, így akár a betegségekből való lábadozás ideje is sokkal gyorsabb lehet. A beteg sejtek a nagy mennyiségű oxigén hatására gyorsabban tudnak regenerálódni.

A mágneses tér jelenléte tehát roppant fontos a betegségek megelőzése, illetve a már kialakult panaszok gyors leküzdése érdekében. Igen ám, de az elmúlt évszázadok ideje alatt a Földünk mágneses mezeje igen erősen lecsökkent. Talán éppen ennek köszönhető az is, hogy egyre több betegséggel kell szembenéznie az emberiségnek.

Ennek kiküszöbölése céljából nagyon fontos, hogy a hiányzó mágneses teret mesterségesen próbáljuk meg pótolni, például mágneses ékszerek segítségével. Már egyetlen darab mágneses ékszer segítségével igen sok pozitív hatást lehet elérni. A gyulladások csökkentésében például igen kiemelkedő szerepe lehet egy mágneses karkötőnek. Az ékszer javítja a közérzetet, csillapítja a fájdalmat, valamint felgyorsítja a betegségből való felépülést, regenerálódást is.

Mindemellett, képes a gyulladás csökkentésére, azáltal, hogy a vérellátást nagymértékben serkenteni tudja. Jó hír, hogy a mágneses ékszerek nem gyógyító hatással bírnak, hanem emellett még rendkívül divatosak is, így nem nehéz megtalálni a trendi, stílusos darabokat a széles kínálatból. A mágneses ékszereket általában rézből, acélból, vagy ezüstből szokták elkészíteni.

Az ékszer bevonata többnyire 18 karátos arany, vagy ródium szokott lenni, sőt akadnak olyan darabok is, amelyeket a rendkívül különleges és értékes Swarovski kristályokkal ékesítenek. A rézből készült mágneses ékszerekkel kapcsolatban érdemes megjegyezni azt, hogy a réz kiváló gombaölő és immunerősítő hatással van a szervezetünkre. Tudtad-e azt, hogy a rézből készült ékszerek viselése során jelentős rézmennyiség juthat be a szervezetedbe?

Az izzadás hatására ugyanis, a réz ékszer felületéből kioldódnak a réz nyomelemei, amelyek aztán a bőrödbe, majd a véráramodba kerülnek be. A rézpótlás egyik legjobb módja tehát az, hogy rézből készült ékszert viselsz. A rézből készült mágneses ékszereknek csupán a belső, bőrre érintkező oldalukon vannak rézzel borítva. A külső, szemmel látható részeken azonban ródium és arany borítás van, így biztos lehetsz benne, hogy az ékszered hosszú időn át fényes, ragyogó és meseszép lesz, vagyis nem színeződik el a külső behatásoktól sem!